ITsPro Oy yhdistyi viime vuonna valtakunnalliseen IT-palvelutalo Frendyyn. Tarjoamme nyt tuttua ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme läpi Suomen paikkakunnasta riippumatta. Selkeyttääksemme asiointia kanssamme olemme yhtenäistäneet yrityksemme sähköpostiosoitteet.

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat nyt muotoa etunimi.sukunimi@frendy.fi

Vanhat osoitteet toimivat rinnalla vielä toistaiseksi. Toivomme kuitenkin, että otatte uudet yhteystiedot käyttöönne mahdollisimman pian.

Myös muu markkinointi-ilmeemme tulee muuttumaan asteittain kohti yhtenäistä Frendyä. Muista tulevista muutoksista, kuten laskutustietojen muutoksista, tulemme tiedottamaan vielä erikseen, kun asia on ajankohtainen.

Yhteistyöterveisin
Antti Kumpulainen
Liiketoimintajohtaja, ITsPro Oy
+358 40 820 4174

Frendy lyhyesti:

Frendy Oy syntyi kesällä 2021 ja koostuu 13:sta eri puolilla Suomea sijaitsevasta, pitkän linjan IT-palveluyrityksestä. Frendy palvelee asiakkaitaan 19 paikkakunnalla, ja sen palveluksessa työskentelee 230 IT-alan huipputekijää. Frendyn asiakaskuntaa ovat pienet ja keskisuuret yritykset, ja Frendy tarjoaa niille sen tasoista osaamista ja IT-ratkaisuja, joita yleensä vain isojen yritysasiakkaiden on mahdollista saavuttaa.

Frendy haluaa näkyä ja tuntua jokaisen asiakasyrityksensä työntekijän työarjessa. Siksipä meille onnistuminen on juuri sitä, että päivittäin IT:tä työssään käyttävät ihmiset ovat meihin ja palveluihimme tyytyväisiä. Frendy on olemassa, jotta menestyvän PK-yrityksen ei tarvitse olla IT-asiantuntija.