Susanna Kumpulainen, Vesivek: ”Yhteistyö on mutkatonta ja selkeää”

Vesivek Oy tekee kattoremontteja ja asentaa sadevesijärjestelmiä sekä kattoturvatuotteita. ITsPro toimii Vesivek-konsernin IT-palveluiden toimittajana aina palvelimien ylläpidosta erilaisiin IT-projekteihin ja lähitukeen.

Vesivek Oy tekee kattoremontteja ja asentaa sadevesijärjestelmiä sekä kattoturvatuotteita.

– Vesivekin käyttämät tuotteet valmistaa samaan konserniin kuuluva Nesco Oy, kertoo konsernin talouspäällikkö Susanna Kumpulainen.

Tuttujen ihmisten kanssa asioiminen on helppoa

ITsPro tuottaa Vesivekille muun muassa erilaisia tukipalveluita ja varmistuspalveluita, palvelimien ylläpitoa ja tukea sekä palomuuripalveluita. ITsPron kautta tulevat myös Office 365 -paketit, niihin liittyvät tukipalvelut sekä erilaiset IT-projektit. Palvelut ovat käytössä koko konsernissa. Nescon osalta mukana ovat myös laitehankinnat ja huollot.

– Tavallisessa arjessa yhteistyö ITsPron kanssa näkyy lähinnä Office 365 -pakettien ja tilien avaamisena sekä sulkemisena. ITsPro on mukana myös isommissa ohjelmaprojekteissa sekä esimerkiksi palvelimien avaamisissa, Kumpulainen sanoo.

– Meillä on tietyt yhteyshenkilöt, joihin voimme ottaa yhteyttä. Se on aina positiivista, ettei yhteyttä tarvitse ottaa pelkän yleisen palvelunumeron tai sähköpostin kautta. Tutut ihmiset tietävät aina heti yhteyttä otettaessa, mistä on kyse, Kumpulainen kiittelee.

Nopeaa palvelua

Kun HelpDesk ja yhteydenpito ITsPron kanssa toimivat, etenevät asiat sujuvasti.

– Yhteistyö on mutkatonta ja selkeää. Meillä on eri vaihtoehtoja yhteyden ottamiseksi: voimme laittaa viestiä HelpDeskiin tai vaihtoehtoisesti suoraan yhteyshenkilöillemme, jos esimerkiksi jokin asia on kiireellinen. Backup siis toimii, Kumpulainen toteaa.

– Kokemuksemme yhteistyöstä ITsPron kanssa on positiivinen. Olemme saaneet pääsääntöisesti nopeaa palvelua, Kumpulainen summaa.