ITsPron avulla Lem-Kem saa keskittyä omaan liiketoimintaansa

Erilaisia valaistus- ja energiaratkaisuja tarjoava Lem-Kem Oy toimii ympäri Suomen ja työllistää lähes 50 alan ammattilaista. Yrityksen arjen kannalta laitteiden ja ohjelmistojen luotettavuus on avainasemassa. Lem-Kem keskittyy omaan ydinbisnekseensä, ja ICT:n toimivuudesta huolen pitää pitkäaikainen luottokumppani ITsPro.

Lem-Kem

Lem-Kemin Lahden pääkonttori pitää hallinnon, markkinointiosaston ja suunnittelijoiden lisäksi sisällään yli 3000 eri tuotenimikettä sisältävän varaston. Kun pääkonttorilla suunnitellaan, paiskivat yrityksen asentajat sekä yli 30 myyntiedustajaa töitä kentällä.

Toiminnan sujuvuuden ja hallittavuuden varmistamiseksi tarvitaan paljon laitteita ja ohjelmistoja.

– Jokaiselle yritykselle on nykypäivänä todella tärkeää, että laitteet ja ohjelmistot toimivat. Meillä on tällä hetkellä käytössämme kolme omaa palvelinta, sekä noin 40 kannettavaa tietokonetta, Lem-Kemin toimitusjohtaja Henrik Lemmetty toteaa.

– Kun yhteistyö ITsPron kanssa alkoi vuosia sitten, meidän koneita ei hallittu keskitetysti. Päivitimme ohjelmistoja ITse, eivätkä tietoturva tai ohjelmistot olleet ajan tasalla etenkään kentällä. Se oli aikoinaan suurin tarve, johon kumppania etsimme.

Tänä päivänä ITsPro toimittaa Lem-Kemin tietokoneet ja vastaa niiden toimivuudesta ja tietoturvasta. Myös ERP:n ja CRM:n pyörittämistä varten tarvittavat palvelimet ovat ITsPron vastuulla.

Nopea, luotettava ja selväsanainen kumppani

ITsPron toiminta on saanut kiitosta Lem-Kemin henkilökunnalta, ja luottamus on kasvanut vuosien varrella jatkuvasti. ICT-asiat ovat usein vaikeaselkoisia, mutta oikean kumppanin avulla ne on saatu ymmärrettävään muotoon.

– ITsPro pääsee etäyhteydellä käsiksi meidän laitteisiin ja tulee tarvittaessa auttamaan myös paikan päälle. Jos meillä on ongelmatilanne, he reagoivat todella nopeasti ja ongelmat saadaan ratkaistua.

– Arjessa ITsPron läsnäolo näkyy siinä, ettei meillä tarvitse olla yhtään omaa IC-tukihenkilöä töissä. Jokainen saa keskittyä omaan tekemiseen. Toisaalta voimme myös luottaa siihen, että niin koneet kuin palvelimetkin ovat turvassa ja ajan tasalla. ITsPron avulla voimme keskittyä meidän omaan ydinbisnekseen, Lemmetty päättää.