”ITsPron kanssa tehtävällä yhteistyöllä olemme varmistaneet sen, että arki sujuu”

4event tekee ja tuottaa innostavia tapahtumia sekä tavoitteellisia hyvinvointiohjelmia valtakunnallisesti. Yhteistyö ITsPron kanssa mahdollistaa sen, että yrityksen arki sujuu ja asiakkaita voidaan palvella myös hektisissä, nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

4eventin tapahtumien ja hyvinvointiohjelmien tavoitteena on saada yhä useampi ihminen tuntemaan itsensä vireäksi ja energiseksi. Yritys työllistää tällä hetkellä yhdeksän täysipäiväistä työntekijää sekä useita tuntityötä tekeviä, asiantuntijatehtävissä toimivia henkilöitä.

– Asiakaskohtaamisia ja tapahtumia on vuodessa yhteensä aika tarkkaan 1000, summaa 4eventin toimitusjohtaja Jussi Voutilainen.

Laitteet ja ohjelmistot ajan tasalla

ITsPro ja 4event ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2008 alkaen. ITsPron toimittamaan kokonaisuuteen kuuluvat IT-tukipalvelut ja laitetoimitukset, virtuaalipalvelin- ja konesalipalvelut sekä Microsoft Office 365 -paketit. Käytännössä ITsPro pitää huolen siitä, että pelit ja vehkeet toimivat.

– He pitävät huolta siitä, että laitteet toimivat arjessa. Koko ajan tulee uusia sovelluksia ja tietoturvapäivityksiä, jotka ovat äärettömän tärkeitä. Meidän ei tarvitse huolehtia siitä, että kaikki päivitykset ja muut ovat kohdallaan, Voutilainen sanoo.

– Myös laitekanta vanhenee. ITsProlta saamme apua laite- ja ohjelmistohankintoihin. Tuki ja asiantuntemus tulevat heiltä. Kun toisessa päässä ovat tutut kaverit, on heille helppo soittaa. Tänä päivänä hienoa on myös se, että he voivat auttaa etänä, Voutilainen jatkaa.

Asiantunteva ja joustava kumppani

Yhteistyö ITsPron kanssa on Voutilaisen mukaan ollut mutkatonta. Soittaessa ei tarvitse kauheasti miettiä mitä sanoo, koska kemiat kohtaavat hyvin. Kiireellisetkin asiat hoituvat pääasiassa aina saman päivän aikana.

– Ostamme ITsProlta asiantuntevuutta. He toimivat myös joustavasti ja ennakoivasti. He pitävät huolta siitä, että me reagoimme esimerkiksi vanhentuviin ohjelmistoihin ajoissa, Voutilainen kertoo.

– ITsPron kanssa tehtävällä yhteistyöllä olemme varmistaneet sen, että arki sujuu. Digitalisaatio kehittyy koko ajan ja sitä silmällä pitäen meillä pitää olla kumppani, joka osaa mennä muutoksen aallonharjalla ja pitää myös meidät ajassa kiinni, Voutilainen kuvailee.