Meiltä saat samassa paketissa WordPress-ylläpito -palvelun sekä varmistat sivustosi turvallisuuden ja varmuuskopioinnin. Ota yrityksesi käyttöön ItsPron laadukas wordpress-palvelin, joka tarjoaa verkkosivustollesi toimintavarmuutta, tehoa ja turvaa!

WordPress-ylläpito ammattilaisten toteuttamana

WordPress-hostaus kannattaa antaa takuuvarman ammattilaisen tehtäväksi. Hidas palvelin heikentää sivustosi toimintaa ja saattaa karkottaa sivustokävijät. Meidän WordPress-ylläpito -palvelumme on toimintavarma, turvallinen ja tehokas. Varmuuskopiointimme varmistaa, että sivustosi kaikki muutokset tallentuvat järjestelmään eikä mikään häviä. Hoidamme myös puolestasi järjestelmän tietoturvapäivitykset!

Tarjoamme myös WordPress-ylläpidon lisäksi laadukkaita pilvipalveluita ja tietoturvaratkaisuja yrityksille moniin tarpeisiin. Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan paketin! Katso kaikki tuotteet täältä.

Ota yhteyttä »


Pro WordPress – WordPress-ylläpito

Kenelle: yritykselle, jonka verkkosivusto tarvitsee parhaan mahdollisen palvelimen.

WordPress-palvelin ratkaisee monta ongelmaa: ylläpidon lisäksi huolehdimme sivuston turvallisuudesta, tietoturvapäivityksistä ja varmuuskopioinnista. Tarjoamme myös tukea tarvittaessa.

 • Webhotelli
 • Varmatoiminen palomuuri
 • Nopea nettikaista
 • Nimipalvelut
 • Jatkuva varmuuskopiointi
 • Julkaisujärjestelmän tietoturvapäivitykset

Hinta:

Alkaen 19,90€/kk

Pyydä tarjous »

Pro WordPress-palvelin on enemmän kuin pelkkä web-hotelli

Pro WordPress-palvelin tarjoaa ratkaisun moneen ongelmaan yhden luukun periaatteella. Tässä palvelussa perinteinen WordPress-hostaus on viety askeleen pidemmälle laadusta tinkimättä.

Pro WordPress-ylläpito mahdollistaa myös ssl-sertifikaattien käytön, jolloin sivustosi näkyy aina myös omille asiakkaillesi tietoturvallisena toteutuksena. Tämä on tärkeää esim. Googlen hakutulosten kannalta. Pro WordPress käyttää julkaisualustaa, jonka hakukoneet, kuten Google, osaavat indeksoida erittäin tehokkaasti.

Miksi Pro WordPress-ylläpito?

Asiakkaanamme hyödyt teknologioiden tehokkaimmista käytännöistä. Voit antaa esimerkiksi mainostoimiston tehdä sivuston puolestasi tai tilata pienimuotoisen sivuston suoraan meiltä.

 • Web-sivustosi on aina turvassa ja toimii tehokkaasti.
 • Saat monipuoliset nimipalvelut tarpeen mukaisesti ja joustavasti suomenkielisen asiantuntijan toteuttamana.
 • Sivustosi käyttää yhtä maailman yleisimmistä julkaisualustoista, joka ei rajoita hakukonenäkyvyyttä.
 • Sivustosi on aina varmuuskopioitu.
 • Voit käyttää sivustossasi SSL-sertifikaattia, jolloin se toimii sekä http:// että https:// yhteydellä.
 • Monipuolinen ja laadukas tekninen tuki on aina saatavilla suomen ja englannin kielellä.

Kysy lisää!


ITsPro – sertifioitua asiantuntemusta

Teemme tunnustettua ja aikaa säästävää työtä ja asiakkainamme on kymmeniä PK-yrityksiä ympäri Suomen ja lisäksi säätiöitä, yhdistyksiä sekä julkishallinnon organisaatioita.

Referensseinä mainittakoon mm. Panostaja Oy (www.panostaja.fi), NoHo Partners Oyj (www.noho.fi), Levypyörä Oy (https://levypyora.fi), Kuljetusliike Ranta-Aho Oy ja Lahti Region. Lisäksi tarjoamme palvelua yli 250:lle muulle yritysasiakkaalle.

Ota yhteyttä

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja hanki Pro WordPress-palvelin meiltä! Täältä löytyvät ajantasaiset yhteystiedot »