Automatisoi tietokoneidesi tietoturva

Kun ohjelmistojen päivitys on työntekijöiden omalla vastuulla, työyhteisösi koneilla voi pyöriä yhteensä kymmeniä eri päivitysversioita ohjelmista ja käyttöjärjestelmistä. Kaikki päivitykset eivät ole keskenään yhteensopivia, ja vanhat päivitykset aiheuttavat koneiden jumittamista – toisinaan jopa vakavia turvallisuusriskejä.

Kun kellään ei ole aikaa ottaa vastuulleen kaikkien koneiden päivittämistä johdonmukaisesti nyt ja tulevaisuudessa, jää päivitystenhallinta helposti rempalleen.

Päivitysten keskittäminen ehkäisee ongelmien syntymistä

Vaivaton ratkaisu päivitysongelmiin on Pro Turvaverkko – tehokas ja keskitetty päivitystenhallintapalvelu, joka ennakoi ja ehkäisee vikatilanteita sekä valvoo koneidesi turvallisuutta. Ongelmat eivät pääse koskaan realisoitumaan, kun päivitykset tapahtuvat vaivattomasti ja aikataulussa kauttamme.

Asiakkaan työasemat, palvelimet ja verkkolaitteet liitetään ITsPron valvontajärjestelmään. Järjestelmä pitää kirjaa työaseman toiminnasta ja määrityksistä sekä hälyttää vikatilanteista. Samalla pysytään kartalla myös sovellusten versioista, ja sen avulla jaetaan tietoturva- ja muut tarvittavat päivitykset asiakaskoneisiin.

Etusi Pro Turvaverkon käyttäjänä:

  • Voit heittää hyvästit tietokoneiden päivityskehoituksille
  • Tiedät, että eri laitteiden ohjelmat ovat aina keskenään yhteensopivia, ja työnteko sujuu saumattomasti ja ilman viivästyksiä
  • Olet aina varma virustorjuntajärjestelmien ajantasaisuudesta
  • Päivitykset ovat saatavissa Microsoft-sovellusten lisäksi kaikkiin yleisimpiin ohjelmiin (Esim. Adobe Reader ja Flash, Java, 7Zip, Spotify)
  • Saat ajantasaisen laite- ja ohjelmistorekisterin
  • Palveluun voidaan liittää myös Pro Varmuuskopiointi
  • Netin käytön rajoitus halutuille työasemille. Esim. teollisuuslaitoksen tuotannon työasemat.
  • Palvelu toimii Windows-, Mac- ja Linux-ympäristöissä

Palvelua käyttää suurin osa palvelusopimusasiakkaista.

Referensseina voidaan mainita: Lem-Kem Oy, Vihanneskolmio Oy, Afire Oy, Saunatalo Oy

Sen lisäksi, että koko päivitysshow’n keskittäminen ammattilaiselle helpottaa huomattavasti elämääsi, on se nyt myös todella edullista: Pro Turvaverkko -palvelun saat käyttöösi alkaen hintaan 6,90€ / työpiste / kk.

Hinta
Työasemat 6,90€/kpl/kk
Palvelimet 33,90€/kpl/kk

(Kaikki hinnat ALV 0%)

Kun päivitystenhallinta on kunnossa, voit keskittyä olennaiseen

Pese kätesi päivitystenhallinnasta – Pro Turvaverkon avulla vikatilanteita ei pääse syntymään, ja laitteistosi pysyy aina ajan tasalla ja suojattuna.

Toimi nyt ja pyydä tarjous asiantuntijaltamme!

Kysy lisää