Vapaudu ajan ja paikan rajoitteista

Haluaisitko työskennellä joustavammin, mutta tietoturvasta ja tehokkuudesta tinkimättä? Haluaisitko, että yrityksesi tiedostot ovat aina saatavilla – myös mökillä ja mobiililaitteilla?

Etätyö, liikkuva työ ja monilla eri laitteilla työskentely ovat yhä yleisempiä työnteon tapoja. Työntekijöillä pitäisi olla pääsy työtehtäviinsä tarvittaviin tiedostoihin kotona yhtä hyvin kuin työpaikalla, ja kännykällä siinä missä pöytäkoneellakin. Kuitenkin myös tietoturva on yhä tärkeämmässä roolissa, ja yritysten tietojen ja tiedostojen pääsynhallinnan tulee olla aukotonta ja helposti hallittavaa. Miten nämä kaksi tarvetta on mahdollista täyttää samanaikaisesti?

Helppokäyttöinen pilvipalvelu tuo tehoa ja joustoa työskentelyyn

Pro Omapilvi on kotimainen pilvipalvelu, jonka avulla jaat tiedostot kaikkien haluamiesi vastaanottajien kanssa ketterästi ja 100% turvallisesti. Tiedot synkronoidaan salatun verkkoyhteyden kautta suomalaiseen pilvikonesaliin, josta ne jaetaan edelleen muihin palveluun liittyviin laitteisiin.

Palvelussa on laajat mahdollisuudet erilaisiin käyttöoikeusmäärittelyihin sekä tiedon rajattuun tai rajattomaan jakamiseen palvelun ulkopuolisille vastaanottajille. Mahdollisuutena on myös liittää palvelu osaksi yrityksen Active Directorya (kysy lisää AD Pro -palvelustamme), mikä tekee käyttöoikeuksien hallinnasta entistäkin helpompaa: tällöin pilvipalvelussa voidaan käyttää työntekijöiden omia, tuttuja käyttäjätunnuksia ja salasanoja.

Jämäkkä suojaus pitää huolen tietoturvastasi

Pro Omapilven konesali sijaitsee kallion sisässä, ja käyttää useimpien pankkien ja vakuutusyhtiöiden tavoin turvallista TLS 1.2 -protokollaa verkkoliikenteen salaustapana. Käyttämämme konesali täyttää Viestintäviraston määräykset viestintäverkkojen ja -palvelujen varmistamisesta (Viestintävirasto, 54/2008 M). Palvelu perustuu Owncloud® -teknologiaan.

Pro Omapilven käyttäjänä:

  • Kaikki tiedostosi sijaitsevat yhdessä paikassa, kaikkien haluamiesi käyttäjien ja ryhmien saatavilla
  • Työskentelet sinä aikana ja siinä paikassa, joka sinulle parhaiten sopii
  • Pro Omapilvi -palvelu on saatavilla myös iOS- ja Android-sovelluksina
  • Pystyt käyttämään aikasi tehokkaammin tuottavaan työhön, kun työvälineesi ja materiaalisi ovat aina saatavilla
  • Palvelun ylläpitäjällä on pääsy kaikkiin palveluun ladattuihin tietoihin
  • Palveluun tallentuva tieto sijaitsee kaikilta osin suomessa ja sitä käsitellään Suomen lain mukaan.

Palvelu on suosittu vaihtoehto ulkomaisille pilviratkaisuille. Referensseina voidaan mainita: Saunatalo Oy, SPK-huolto Oy, Tilitoimisto Exakt Oy

20 GB tallennustilaa 10€ / kk

Alan kokeneena ja tehokkaana toimijana pystymme tarjoamaan yrityksellesi kilpailukykyiset hinnat. Pro Omapilven käyttäjänä saat 20GB turvallista ja helppokäyttöistä tallennustilaa hintaan vain 10,00€ / käyttäjätunnus / kk.

Hinta Sisältää
Perusmaksu 10,00€/jäyttäjätunnus/kk 20BG
Lisätila 5,00€/käyttäjätunnus/kk 10GB

(Kaikki hinnat ALV 0%)

Mitä siis saat?

  • 20GB turvallista ja helppokäyttöistä tallennustilaa yrityksesi tai yhteisösi tiedostoille
  • Käyttäjien joustavan pääsynhallinnan sekä vaivattomat jakamisasetukset
  • Palvelun, joka toimii yhtä turvallisesti ja helposti myös mobiililaitteilla
  • Mahdollisuuden aidosti joustavaan työntekoon

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä asiantuntijaltamme tarjous!

Kysy lisää