Monta verkkopalvelua, yhdet tietoturvalliset tunnukset

Käyttäjätunnusten runsaus ja ajantasainen pääsynhallinta aiheuttavat ongelmia, kun yrityksellä tai yhteisöllä on käytössään lukuisia eri verkkopalveluja.

Tunnuksia kasautuu nopeasti paljon, ja niiden kaikkien tulisi olla turvallisia – takkuileva pääsynhallinta voi nimittäin johtaa vakaviinkin tietoturvaongelmiin. Ehkä olet toistuvasti tilanteessa, jossa käytätte tunteja päivässä unohdusten paikkailuun tai perustietotekniikan asetusten määrittämiseen yhä uudelleen.

Aktiivihakemisto keskittää tunnukset ja tekee pääsynhallinnasta helppoa

Tehokas ratkaisu ongelmiin on AD Pro, joka siirtää palvelujen käytön ja pääsynhallinnan uudelle tasolle. Aktiivihakemistoja hyödyntämällä samoilla käyttäjätunnuksilla pääsee kirjautumaan kaikkiin valittuihin yhteisösi verkkopalveluihin ja koneisiin. Käyttäjäkohtaisen pääsynhallinnan, ohjelmien ja asetusten määrittäminen onnistuu helposti yhdellä soitolla henkilökohtaiseen AD Pro -puhelinasiakaspalveluun – ja mikä parasta, ilman tietotekniikan kanssa kamppailua.

AD Pro mahdollistaa tunnusten, asetusten ja ohjelmistojen nopean hallinnan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan, tietoturvasta tinkimättä.

ITsPro – sertifioitua asiantuntemusta

Teemme tunnustettua ja aikaa säästävää työtä tällä hetkellä kymmenien yhteisöjen aktiivihakemistojen parissa. Asiakkaanamme pääset hyötymään teknologioiden tehokkaimmista käytännöistä, jotka Microsoftin sertifioituna asiantuntijana tunnemme jo yli 15 vuoden kokemuksella.

Etusi AD Pron käyttäjänä:

  • Tunnusten, ohjelmistojen ja asetusten helppo kokonaishallinta
  • Ketterä ja tavoitettavissa oleva henkilökohtainen puhelinasiakaspalvelu
  • Takuu ohjelmistojen ja käyttöoikeuksien laadukkaasta tietoturvasta
  • Mahdollisuus hyödyntää yhteistä konekantaa erilaisilla oikeuksilla
  • Tehokas pääsynhallinta henkilöstön muutostilanteissa

Asiakkaina mm. Kera group Oy sekä Lahden lääkärikeskus Oy

Koska työkalut ovat olleet markkinoilla jo vuosia, on palveluntuotantokustannukset kyetty painamaan tehokkaaseen hintaluokkaan. AD Pro on mahdollista käyttöönottaa alimmillaan hintaan 1,83 € / kk / käyttäjä (22€ / vuosi / käyttäjä). Hinnat ALV 0%.

Palvelu toimii usein osana suurempaa palvelukokonaisuutta ja voidaan liittää tai linkittää myös Microsoft Azure palveluun.

Mitä saat osaksesi?

  • Valmiiksi käyttöönotetun ja konfiguroidun aktiivihakemiston
  • Henkilökohtaisen ja jatkuvan puhelintuen
  • Mahdollisuuden tehokkaaseen päivitystenhallintaan

Ole rohkea ja pyydä asiantuntijaltamme tarjous yhteisösi kokonaistilanteen parantamiseksi!

Kysy lisää