Enterprise tason varmistusratkaisu

Veeam Backup & Replication on erityisesti suunniteltu VMware vSphere ja Hyper-V järjestelmien nopeaan varmistukseen sekä palautuksen.

Ainoastaan Veeam Backup & Replication mahdollistaa koko virtuaalikoneen palautuksen tai yksittäisen objektin mistä tahansa sovelluksesta tai tiedoston. Kaikki samasta imagesta. Et tarvitse mitään agentteja hallittavaksi, Ei tarvitse vahtia, että ovatko varmistukset kelvollisia ja ensimmäistä kertaa voit varmistua, että Backup on myös palautettavissa.

Veeam Backup & Replication tekee paljon muutakin kuin varmistaa virtuaalikoneen, se tuo mukanaan uuden tason suojauksen virtualisoiduille palvelimille, datalle ja sovelluksille. Sitä kutsutaan nimellä Virtualization-Powered Data Protection tai vPower lyhyesti. vPower mahdollistaa erittäin nopean varmistuksen sekä palautuksen. Sinulle asiakkaana tämä merkitsee vähemmän ongelmia ja toimintaa pienemmällä riskillä ja kustannuksilla. Veeam Backup & Replication mahdollistaa myös image pohjaisen replikoinnin sekä LAN ja WAN -verkoissa. Sen lähes jatkuva suojaus (near-CDP) on mukana ja kustantaa vain murto-osan normaaleista CDP-ratkaisuista.

Veeam tarjoaa tehokasta ja tehokasta Virtuaalikoneiden ja fyysisten laitteiden varmuuskopiointia, nopeaa ja joustavaa palauttamista ja edistyneitä replikointitoimintoja, kuten:

  • Hallinnoi virtuaalisia, fyysisiä ja pilvipohjaisia tehtäviä yhdestä konsolista
  • Nopea, elementtitason palauttaminen ja eDiscovery Microsoft Exchange, SharePoint ja Active Directory
  • Oracle-tietokantojen ja SQL Server -tietokantojen transaktiotasoinen palautus
  • Lower RPOs ja 50x nopeampi varmuuskopio, jossa varmuuskopio Storage Snapshotsista maailman johtaville tallennuspalvelujen tarjoajille
  • Täysin integroitu, pilvipohjainen DisasterRecovery ja nopea ja turvallinen pilvitietokanta Veeam Cloud Connect -palvelun kautta
  • Automaattinen palautettavuustestaus jokaisesta varmuuskopiosta ja jokaisesta kopiosta joka kerta
  • Sisäänrakennettu WAN-kiihtyvyys varmuuskopioiden ja jäljennösten poistamiseen sivustosta jopa 50 kertaa nopeammin kuin tavallinen tiedostojen kopiointi
  • Rajoittamaton Scale-out Backup Repository ™, suora tallennustila ja sisäänrakennettu deduplikaatio ja pakkaus
  • Disaster recovery yhdellä klikkauksella – site failover ja failback ja minimaalisesti toiminnan keskeytyksiä.
  • Lisäksi paljon muita ominaisuuksia

Veeam on vallannut markkinoita monella tasolla ja se on asettanut kilpailijoilleen täysin uusia laatu- ja ominaisuusvaatimuksia.

Kysy tarjous lisenssistä tai kokonaisratkaisusta!

Saatavilla myös pilvi- ja konesalivaihtoehto.

Saatavilla lisenssien €/VM kuukausihinnoittelu ilman datarajoitteita.

Ota yhteyttä