PK-yritysten lähiverkkojen kaapeloinneissa on ehditty elää jo monta sukupolvea. Vielä 90-luvulla oli käytössä 10BASE2 koaksiaalikaapelointi, jossa suoritettiin tyypillisesti thin-ethernet mallista väyläverkkoa, jonka tiedonsiirtonopeus oli n. 10Mbit/s.

90-luvun jälkipuolella aloitettiin siirtyminen tähtimalliseen verkkoon, jossa päästiin 100Mbit/s nopeuksiin. Tämän päivän CAT 6 kaapelointi vastaa jo 10Gbit/s nopeustarpeeseen, tyypillisen työaseman käyttönopeuden ollessa vielä toistaiseksi 1Gbit/s.

Järjestelmien käytössä siirrytään yhä enemmän verkkokäytön suuntaan ja tämä asettaa myös lähiverkon suorituskyvylle uusia vaatimuksia. Tavoitteemme on ensisijaisesti asiakkaan kokonaisvaltainen palveleminen ja tämän seurauksena eteemme tulee usein myös kaapeloinnin uusiminen tai kuitulinjojen lisääminen. ITsPro tarjoaa lähiverkon kaapelointiratkaisuja tarpeen mukaan. Pienemmät kaapeloinnit toteutamme itse ja suurempien kaapelointien osalta hyödynnämme urakoitsijayhteistyötämme. Erikoisalaamme on tietoliikenteen aktiivilaitteiden infraosaaminen, kuten palomuuri- ja kytkinjärjestelmät. Näitä asiakaslaitteita meillä on ylläpidossa useita satoja. Kun tilaat kokonaisuuden meiltä, sinun ei tarvitse miettiä eri komponenttien mitoitusta tai suorituskykyä, eikä ostaa tehotonta tai ylimittaista järjestelmää. Me mitoitamme verkkosi juuri sopivaksi laajennustarpeet huomioiden. Toimintavarma ja tehokas kaapelointi on pitkän tähtäimen investointi, joka tehdään toimisto-olosuhteissa noin 1-2 kertaa sukupolven aikana. Kaapelointijärjestelmille voidaan myöntää tyypillisesti 20-25 vuoden takuu, ja aktiivilaitteillekin vähintään 5 vuoden takuu. Näin ollen laadusta tinkiminen ei useinkaan ole perusteltua.

Jos lähiverkossasi esiintyy häiriöitä tai verkon suorituskyky ei vastaa odotuksia, niin tämä palvelu on luotu sinua varten!

Etusi ITsPro:n kaapelointipalvelun asiakkaana

  • Saat sovitut asennukset sovittuun hintaan ja kattavalla takuulla
  • Saat mittauspöytäkirjat CAT-standardin mukaisesti
  • Lähiverkkosi toimintakyky nousee palvelun myötä parhaalle mahdolliselle tasolle
  • Riittävä määrä kytkentäpisteitä tarjoaa sopivan liitettävyyden kaikille laitteille. Laitteet saadaan kytkettyä ammattimaisesti ja aina oikeaan paikkaan.
  • Voit hyödyntää kaapelointia myös muihin tarpeisiin, kuten kameravalvonnan, automaation tai puhelinjärjestelmän tarpeisiin.

Pyydä tarjous, tarjouksen pyytäminen on aina ilmaista!

Ota yhteyttä