PRIMEFLEX – Oikotie tehokkaaseen tietokeskusinfrastruktuuriin

Tietokeskusten infrastruktuurin rakentaminen on yhä hitaampaa, monimutkaisempaa ja alttiimpaa virheille. Perinteinen tapa koota infrastruktuuri parhaista komponenteista on työläs ja monisäikeinen – kaikki komponentit on tunnettava perinpohjaisesti ja ymmärrettävä niiden vaikutukset toisiinsa. Tällainen tee-se-itse -kokoaminen luo aina useita vaaranpaikkoja liiketoiminnalle.

Tee-se-itse -kokoamista parempi ja kustannustehokkaampi tapa ovat integroidut järjestelmät. Fujitsun ratkaisuvalikoima PRIMEFLEX-nimen alla on markkinoiden laajimpia.

PRIMEFLEX on laaja ja edelleen kasvava valikoima tehokkaita järjestelmiä, jotka on esimääritetty, esi-integroitu ja esitestattu. Monimutkaisuus hupenee silmissä, kun yhdessä valmiissa paketissa tulee kaikki tarpeellinen: palvelimet, tallennusjärjestelmät, verkkolaitteet ja ohjelmistot.

PRIMEFLEX-ratkaisut tulevat joko käyttöön valmiina paketteina tai räätälöitävinä referenssiarkkitehtuureina, joita voidaan muokata helposti asiakkaan omiin tarpeisiin.

Mielenrauhaa lisäävät myös Fujitsun käyttöönotto- ja integrointipalvelut. Ne takaavat, että PRIMEFLEX-ratkaisut istuvat saumatta mihin tahansa käyttöympäristöön. Ratkaisujen käytön ja ylläpidon yksinkertaistamiseksi Fujitsu tarjoaa ratkaisutason tukea sekä muita palveluja, kuten avaimet käteen toteutuksena tehty käyttöönotto- ja koulutuspalvelu, sekä managed services- ja hosting-palvelut.

PRIMEFLEX-tuoteperhe

Laajan PRIMEFLEX-valikoiman päätavoite on tehdä it-organisaatioista entistä ketterämpiä vastaamaan loppukäyttäjien tarpeisiin. Tähän päästään yksinkertaistamalla tietokeskusta sellaisilla tekniikoilla kuin virtualisointi, yksityispilvet, big data ja teholaskenta. PRIMEFLEX soveltuu myös erinomaisesti alustaksi SAP- ja Oracle-ympäristöihin.

PRIMERGY RX –kehikkopalvelimet

Primergy RX – kehikkopalvelimet ovat oikea valinta alustaksi kun suunnitellaan tehokkaita järjestelmäratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden liiketoimintaprosesseille. Alan johtavaa teknologiaa edustavina ne ovat energiatehokkaita, luotettavia, optimoitu virtualisointiin sekä helppoja käyttää ja hallinnoida. Ne tarjoavat joustavuutta tulevaisuuden varalle ja ovat juuri niin kustannustehokkaita kuin toivot. Optimaaliset käyttökustannukset ja pitkä elinkaari auttavat täyttämään asiakkaittesi IT:n laadulle asettamat vaatimukset. Räätälöityjen palvelupakettiemme avulla voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista tukea tietotekniikalle.

PRIMERGY BX – Korttipalvelimet

Järjestelmäratkaisut rakennettiin vuosia samalla tavalla: joukko palvelimia yhdistettiin joukkoon kaapeleita ja toimitettiin joukolle ihmisiä. Siksi tämän päivän ympäristöt ovat äärimmäisen monimutkaisia ja hankalia hallinnoida: niiden kustannukset ovat korkeat huonosti hyödynnetyn laitteiston vuoksi, niissä on mittavat tila-, virrankulutus- ja jäähdytyskustannukset, ja ratkaisuiden hallinnointi sekä ylläpito vaatii henkilöstöresursseja.

PRIMERGY BX –korttipalvelimet ovat järkevä tapa suunnitella palvelinjärjestelmäratkaisu, joka tukee liiketoiminnan vaatimia välttämättömiä sovelluksia. PRIMERGY BX –palvelimet ovat oikea valinta tämän päivän ja tulevaisuuden palvelinkeskusratkaisuihin, joihin tarvitaan luotettavia ja edistyksellisiä alustoja suorituskyvyn ja yhteyksien varmistamiseksi. Korttipalvelimet tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja parasta mahdollista vikasietoisuutta, vaikka niiden kehikkokoko, virrankulutus ja kaapelointitarve ovat entistä pienemmät.

PRIMERGY BX –sarja on suunniteltu useiden sovellusten tarpeisiin, vähemmän suorituskykyä vaativista verkkopalvelimista ja palvelinfarmeista aina korkean suorituskyvyn tietokantoihin tai sovelluspalvelinten konfiguraatioihin. Jos liiketoimintasi muuttuu, PRIMERGY-korttipalvelimet kasvavat helposti mukana ja täyttävät uudetkin tarpeet.

PRIMERGY TX –tornipalvelimet

PRIMERGY TX –tornipalvelimet ovat tehokkaita ja luotettavia, ja niiden suorituskyky on huippuluokkaa. PRIMERGY TX -tornipalvelimet tarjoavat alan johtavaa suorituskykyä suhteessa virrankulutukseen, joten niiden ympäristövaikutukset ja käyttökustannukset ovat alhaiset. Hallinnointi paikallisesti tai etänä PRIMERGY ServerView Suite -hallintaohjelmiston avulla säästää IT-hallinnon kuluja. PRIMERGY-tornipalvelimet ovat monipuolisesti laajennettavissa ja ne voi asentaa myös laitekehikkoon.

Kaikki Fujitsun palvelinratkaisut voidaan hankkia myös IaaS mallilla, jolloin maksat järjestelmästä kiinteää kuukausihintaa. Halutessasi voit liittää palveluun eri tasoisia ylläpito ja hallintaratkaisuja.

ITsPro Oy on Fujitsun palvelinratkaisujen Select Expert –  tason partner. Korkein partnertaso.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!