Enterprise WLAN – silta Ubiquiti airFiber

Sisäverkon laajentaminen rakennusten välille vaatii usein kuitukaapelointia. Toisinaan kuidun asentaminen on hankala tai kallis operaatio tai siihen ei haluta investoida vaikkapa muutostarpeiden vuoksi. WLAN silloista on ehkä kokemusta, mutta niiden suorituskyky ja toimintavarmuus eivät ole vakuuttaneet.

AirFiber toteutuksella voidaan ratkaista monta ongelmaa, jotka vaativat ennen pitkiä kaapelivetoja tai luvanvaraisia siltaratkaisuja. Toteutuksia tästä voi nähdä ympäri maailman. mm. Alpeilla järjestelmää hyödynnetään paljon. Luvattu kantama on jopa yli 100 kilometriä, tämä toki riippuu sääolosuhteista. Kun lupaus kantamasta on 100 kilometriä, toimii 1000 metriä jo todella vakaasti lyhyemmistä etäisyyksistä puhumattakaan. 500Mbit/s Full-duplex on arkipäivää tämän linkin yli ja alle kilometrin matkoilla ei häiriöitä esiinny käytännössä koskaan.

Toteutuksemme saa tarvittaessa avaimet käteen aina 12 metrin asennuskorkeuteen saakka, myös vaativammat asennukset ovat neuvoteltavissa. Pidemmillä matkoilla teemme suuntaukset laserilla.

Referenssiasiakkaana voidaan mainita Peikko Finland Oy.

Ota yhteyttä