Kaikki tarvittava yhdestä paikasta.

Hankitko laitteet ja ohjelmistolisenssit erillisinä ostoina? Haluaisitko, että työkaluja olisi mietitty valmiiksi puolestasi? Tarvitseko toimisto- tai erityisohjelmistoja, ammattikäyttöön tarkoitettuja tietokoneita, tabletteja, kevyitä tai järeitä tulostimia, monitoimilaitteita, suurkuvatulostimia tai vaikkapa ergonomiaan liittyviä lisälaitteita?

Laitteet ja lisenssit – kaikki tuotteet yhdestä paikasta palvelutakuulla.

Keskittämällä laite- ja ohjelmistotoimitukset yhteen paikkaan, varmistat järjestelmien yhteensopivuuden ja toimivuuden. Palvelutakuu takaa avun myös mahdollisissa ongelmatilanteissa. Voit hankkia tuotteet pelkkinä tuotteina tai paikalleen asennettuna. Voit valita suoran oston, leasing-rahoituksen tai palvelulaskutuksen. Tuotevalikoimastamme löytyy kaikki ICT-alan johtavat tuotemerkit ja niiden varaosat.

Etusi Laite- ja lisenssitoimituksissa

  • Saat tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan
  • asennuspalveluilla on takuu
  • Toimitukset ja laskutus joustavasti
  • Henkilökohtainen palvelu, jonka avulla varmistetaan tuotteen sopivuus juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi verkkokaupassa pohtimassa tuotteiden eroja.

Palveluun luottaa suurin osa ITsPro:n yritysasiakkaista:

Referensseina voidaan mainita: 4Event Oy, C-Advice Oy, Cursor Oy, Kaarirakenne Oy, Lahden lääkärikeskus Oy, Mediset Hoivarakentajat Oy, Lem-Kem Oy, Kera Group Oy, Vesivek Oy.
Lisäksi kymmeniä muita yritysasiakkaita.

Ota yhteyttä ja tiedustele tarvitsemiasi laitteita, varaosia tai ohjelmistolisenssejä.

Kysy lisää